La caixa dels desitjos

-Hola a tots!

Avui ús parlaré d’un vídeo que he vist, que s’anomena “La Caixa dels desitjos”. Aquest vídeo representa com si ets bona persona, demanes les coses bé, respectes els demés… Els teus desitjos es poden fer posibles, ja que moltes vegades ens comportem d’una manera egoísta, controladora… com és el cas de la nena de la gorra blava. Aquesta nena, té una amiga, a la qual mana, i la tracta de manera d’inferior, i quan veuen una caixa al parc, intenten obrir-la, pero ningúna de les dos pot, ja que ho demanen d’una manera incorrecte, i al contrari quan una altra nena, la qual la nena de la gorra blava la estaba criticant, diu:- Siusplau, et pot’s obrir?- La Caixa immediatament s’obre. Llavors, la nena demana una amiga, i així es compleix, i totes dos es posen a jugar.

Llavors, les dues primeres nenes, se’n adonen de que no han estat correctes, sobretot la de la gorra, i van amb les nenes, i els hi demanen si poden jugar, i així ho fan les quatre juntes.

En aquest vídeo, explica la historia d’una caixa dels desitjos, que és una metáfora, que el que vol dir, es que en tot a la vida, si volem aconseguir alguna cosa, hem de fer una sèrie de passos, que són. ser bones persones amb els altres, no manar com fa una de les nenes al començament… En general saber comportarse tant amb tu mateix, pero més important encara, amb els demés.

Bé, aquí ús deixo el vídeo:

http://http://www.youtube.com/watch?v=6HdWbG_f98A&feature=player_embedded

Espero que ús hagi agradat, adèu!

Andrea

Anuncis

Posted on 8 Desembre 2013, in coses de classe, vídeos. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: